Call of the Ages

Denda Games komt met een nieuwe release: Call of the Ages

 

De vernietiging van de Kalender der Eindeloosheid bedreigt het voortbestaan van de aarde. Stop het onheil dat onze planeet nadert in “Call of the Ages”, een sprankelend drie op een rij spel!

Sinds mensenheugenis wordt het voortbestaan van de wereld gegarandeerd door de Kalender der Eindeloosheid. Onlangs is de kalender vernietigd en nu verkeert onze planeet in groot gevaar! Met het vernietigen van de kalender zijn acht krachtige artefacten verloren gegaan. Als jij er niet in slaagt de kalender te herstellen, zal de wereld overspoeld worden door rampspoed.

Reis naar acht bijzondere landen en acht verschillende tijdperken om de machtige artefacten te verzamelen. In elk land krijg je de kans om één van de artefacten te bemachtigen. Voltooi 90 unieke drie op een rij levels terwijl je belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis aanschouwt. Red de wereld van de ondergang in dit kleurrijke en bruisende drie op een rij spelletje!

Heb jij genoten van dit kleurige drie op een rij spel? Speel dan ook The Wonderful Wizard of Oz en Rolling Idols. Download deze leuke spellen vandaag nog bij Denda Games!

Kenmerken
Ga op avontuur met Denda Games
Meer dan 90 unieke drie op een rij levels
Activeer een extra speelmodus
Reis door 8 landen en 8 tijdperken
Behaal meer dan 40 prestaties
Red de wereld!
Volledig Nederlandstalig

Kenmerken
Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 1.4 GHz
Geheugen: 1024 MB RAM
DirectX: Versie 9.0