EA komt met een vernieuwde UFC game

Op 14 augustus komt EA met een compleet vernieuwde UFC game. Dit was ook nodig want uit  eerdere berichtgeving is gebleken dat de spelers en EA zelf niet helemaal tevreden waren over de gameplay en besturing van de eerdere versie van UFC.

Volgens de laatste berichten van EA zouden ze het spel op de schop hebben genomen. Zo zijn onder andere clinchsituaties, verwurgingen en klemmen aangepast. Hiermee wil de ontwikkelaar dat het spel natuurlijker en realistischer aanvoelt. Ook is de besturing volledig op de schop gegaan om gemakkelijk verschillende stoten en trappen te kunnen geven.

Dit is nog niet alles, EA heeft verschillende locaties toegevoegd aan de game. de spelers kunnen nu ook in een tuin of ondergronds vechten. Ook zijn er 2 nieuwe vechtersbazen waarmee je in de game kan spelen EA heeft bekend gemaakt dat dit de twee boks legendes Tyson Fury & Anthony Joshua zijn. Daarboven op komt EA met een verfrissende online modus waar je het in een toernooi opneemt tegen mensen van over de hele wereld.

Of EA daadwerkelijk deze punten heeft weten te verbeteren is nog niet duidelijk maar tot nu toe ziet het er positief uit voor de MMA fans onder ons. Deze game is te spelen vanaf 14 Augustus dit jaar.

Wilt u deze of andere games downloaden kijkt u dan ook is op de website van Denda